YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 29 Mayıs 2016 16:13

Uzundere rekreasyonda mutlu son

Uzundere rekreasyonda mutlu son
Karabağlar Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan ve kente yeni bir nefes getirecek "Uzundere Rekreasyon Alanı" muhteşem bir konser ile açılıyor.

3 Haziran Cuma gecesi Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nda Nazım Hikmet'in şiirleri okunacak ve ünlü sanatçı Leman Sam bir konser verecek. Etkinlik saat:20.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak.

Karabağlar Belediyesinin tüm birimlerinin yoğun çalışmaları sonucunda Uzundere Rekreasyon Alanı tamamlandı. Alanın içindeki peyzaj çalışmaları ile amfi tiyatronun içindeki koltukların takılması ise birkaç güne kadar bitirilecek. Alanda bulunan kütük ve gemi binalar ile yüzme havuzu, süs havuzları da tamamlandı. Rekreasyon alanındaki Nasrettin Hoca tematik binası ise uluslararası çocuk ve gençlik müzesine dönüştürülecek. 1 yıl sürecek çalışmalar sonunda alanında uzman kişilerin raporları doğrultusunda çalışmalara şimdiden başlandı.

Kente nefes aldıracak

Uzundere Rekreasyon alanında 2 bin kişilik amfi tiyatro, yüzme havuzları ve göletler bulunacak. Tematik park alanında ejderha, figürlü kaydıraklar, mantar kamelyalar, oyun alanında Tom & Jerry, Keloğlan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gibi çocukların çok sevdiği onlarca masal ve çizgi film kahramanları, fil, timsah, dino figürlü kaydıraklar, heykeller ve oyun grupları projenin en önemli ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. Kente yeni bir nefes getirecek olan Uzundere Rekreasyon Alanı İzmir ve Ege'ye örnek bir proje olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.