YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 26 Eylül 2019 11:25

Vatandaş istedi Başkan Kırgöz hayata geçirdi

Vatandaş istedi Başkan Kırgöz hayata geçirdi

Vatandaş istedi Başkan Kırgöz hayata geçirdi

Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında vatandaşların istediği alanlara yeni parklar kazandırılıyor.

Dikili’de uzun yıllardır yeşil alan ve oyun parkı için Dikili Belediyesi’nden hizmet beklediklerini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin çağrısına kulak veren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, mahalle sakinlerinin isteklerine duyarsız kalmadı. İlgili birimleriyle birlikte iki farklı alanda keşifte bulunan Başkan Adil Kırgöz, incelemelerinin ardından hizmet için düğmeye bastı. 

 

3100 metrekare alanda çalışma 

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi 435 ve 437 sokakların kesişme noktasında yer alan parkta bin 400 metrekarelik alan değerlendirildi. Alanda zemin düzenlemesinin yapılmasının ardından yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Bordür ve taş döşemesinin gerçekleştiği, fitness aletleri ve oyun gruplarının konacağı alana ışıklandırma çalışması da yapılacak. İkinci proje ise Cumhuriyet Mahallesi'nde Sümerkent Sitesi’nde hayata geçti. Bin 500 metrekarelik alana oyun grubu kurulurken, yeşillendirme çalışması da yapılarak vatandaşların isteği yerine getirilecek.

 

Başkan Kırgöz çalışmaları inceledi 

Çalışmaları mahalle sakinleriyle birlikte yerinde inceleyen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, halkçı bir belediye olarak önceliklerinin halk olduğunu belirterek, “ Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda Dikili’mize hizmet etmeye devam ediyoruz. Dikili’de kişi başına düşen yeşil alan sayısını artıracak, yeşili koruyacak, gelecek nesillerin özgürce nefes alabilecekleri, güvenle  oturabilecekleri alanları yaratacağız. Cumhuriyet Mahallemizde de tam da bunu hayata geçiyoruz. Vatandaşımızın yanında olan, onları dinleyen, birlikte çözüm yolu arayan ve en kısa zamanda hayata geçirecek olan hizmet anlayışımızla yanlarındayız, her zaman da yanlarında olacağız. Bu daha başlangıç, ortak akıl ile hareket ederek vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.