POLİTİKA Haber Girişi : 04 Ekim 2017 14:57

Yeni parti'nin hedefi

Yeni parti'nin hedefi
Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni siyasi partinin tüzük ve program çalışmaları Bursa' da başladı. Program çalışmalarına katılan MHP eski Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu ile Özcan Yeniçeri açıklamalarda bulundu.

Yeni parti'nin hedefi 

Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni siyasi partinin tüzük ve program çalışmaları Bursa' da başladı. Program çalışmalarına katılan MHP eski Milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu ile Özcan Yeniçeri açıklamalarda bulundu. YeniçeriTürk siyasetinin yeni bir ruha ihtiyaç olduğunu kan değişiminin kaçınılmaz olduğunu belirterek, bir milleti bir partiden ibaret göremezsiniz. Milletin yeniden kaderi üzerinde söz sahibi olacağı bir aşamaya gidilmesi gerekiyor, bunun için buradayız." Dedi. Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise 3 günlük çalışma yapacaklarını ve yeni kurulacak partinin tüzük ve programına şekil vereceklerini söyledi. Halaçoğlu Türkiye'yi, insanlarımızı kucaklayacak bir siyasi oluşum meydana getiriyoruz. Bu yeni kurulan siyasi partinin en önemli yanı, doğrudan doğruya millete ait bir parti olmuş olması" önemli, yeni partiyi iktidara taşıyarak tekrar parlamenter sisteme döneceğiz. Ülke yönetimini tek adam anlayışına terk edemeyiz hedefimiz; Barajı geçmek değil, yüzde 50+1 1 oy almak. Türk milletinin özünden çıkan ve tercihini hükümete yansıtacak bir sistemi tercih ediyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.