KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 16 Aralık 2016 08:48

Yeni yıl partisinde çocuklardan defile

Yeni yıl partisinde çocuklardan defile
Berna Ergin Ajans, düzenlediği yeni yıl partisinde Türkiye'nin bebek/çocuk giyim sektörünün öncü markalarını buluşturdu.

Mavibahçe Fratelli La Bufala'da yapılan 2017 Çocuk Defilesi'nde, anneler ve çocukları kırmızı halıda boy gösterdi. Türkiye genelinde, pek çok müşterisine hizmet veren Berna Ergin Ajans, profesyonel kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla bebek çocuk markalarının aranılan cast ajansı oldu.

Yeni nesil Napoli mutfağının ve gurme pizzanın en iyi yorumcusu Fratelli La Bufala Mavibahçe AVM'deki defilenin ardında düzenlenen kokteyle, tüm Berna Ergin ajans üyeleri, anneler ve çocukları, anneanneler, dedeler, büyükbabalar, babaanneler ve her yaştan ajansa kayıtlı üyeler katıldı. Ayrıcakokteyle; dizi, sinema, reklam, medya dünyasının ünlü simaları, yapım şirketlerinin yöneticileri, sektörün önde gelen isimleri, modeller, oyuncular, yeni yüzler ve minik starlar da 'Yeni Yıla Merhaba' partisinde bir araya geldi.Soobe, Panço, Babyboom, Bombili, Divonette, SareinWonderland, Özdilek  gibi en çok sevilen ve tercih edilen kıyafet markalarının yanı sıra defileye, Esra Seven ile pilates, yoga yapan sporsever minikler de katılım ve katkı sağladı. Sahneye çıkan ve ünlü markaların kostümlerini tanıtan çocuklar gelenlere görsel bir şölen yaşattı. Noel anne ve noel baba kıyafeti giyen bebekler de organizasyona renk kattı. Çocuklar palyaçolarla eğlendi. Geceye ev sahipliği yapan Berna Ergin "Ajans üyelerimizi ve sektör temsilcilerini bu etkinliğimizde ağırladığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.