POLİTİKA Düzenleme Tarihi : 19 Aralık 2020 23:00 Haber Girişi : 20 Aralık 2020 08:16

YÜCEL: BEŞ MASKE DAĞITAMADINIZ AMA ÇAMUR ATIYORSUNUZ

YÜCEL: BEŞ MASKE DAĞITAMADINIZ AMA ÇAMUR ATIYORSUNUZ

Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş  düğün bahçesi ve restoran olarak kullanılan bir işletmesinin girişinde, “sadece o tesise ait bir tabela çalışması üzerindeki bir figürün” bir siyasi parti logosuna benzerliği iddiası üzerine, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli belediyeye ait restoranın logosunun, tepkiler sonrası kaldırılması sonrası, ‘’Tabela indi, rezalet bitti’’ açıklamasına sosyal medyadan sert cevap verdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel açıklamada şöyle dedi:

O kadar çaresiz ve acınacak haldesiniz ki, içine düştüğünüz iftira ve yalan kuyusunda her çırpınışınızda etrafa daha fazla çamur sıçratıyorsunuz.

Artık attığınız iftiraların biraz olsun inandırıcılığı, akla yatkınlığı olup olmadığını muhakeme edececek ruh halini bille sahip değilsiniz.

Karşıyaka belediyemizin sadece bir restoranı için tasarlanan logo çalışması üzerinden saçma sapan ve akla zarar bir algı oyununa girmeye çalışan Akp’liler, yine İzmir’den ve Karşıyaka’dan ne kadar uzak olduklarını gösterdiler.

Tüm Türkiye’ye olduğu gibi Karşıyakalılara 5 maskeyi dağıtamayacaksınız, Karşıyakalının cebinden aldığınız parayı 5’li yandaş ihale çetesine vereceksiniz,

Bu ülkeye yaşattığınız Çözüm süreci utancında devletin hakimlerini terör örgütü bayrakları altında terörist karşılamaya gönderecek, terör liderinin abisini TRT’de Cumhur ittifakı sözcüsü olarak konuşturacaksınız.

Sonra da bir logodaki üzerinden belediyemize, belediye başkanımız

Dr. Cemil Tugay

‘a ve partimize saldıracaksınız. “Hadi başka kapıya” diyeceğiz ama gidecek kapınız da kalmadı. Burası İzmir, burası #Karşıyaka. Sizi ilk seçimde kapı önüne koyacak insanların kenti.

Bu yalana da kimse inanmaz bu iftira da tutmaz. Kendi çamur deryanızda yine yalnız kaldınız.