Mutluluğu Çekiyorum Fotoğrafları Ödüllendirildi

İzmir Doğalgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odası iş birliğiyle bu yıl 11.’si düzenlenen fotoğraf yarışmasının sergi açılışı, Point Bornova Mira Art Gallery’de gerçekleştirildi. Sergi, 29 Eylül’e kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

 

Sergide, yarışma eserlerinin yanı sıra İzmir Doğalgaz’ın düzenlediği “Hayalimdeki Ağaç Ev” konulu okullar arası resim yarışmasında dereceye giren eserler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 

 

 

 

 

“Mutluluğu Çekiyorum” temalı yarışmaya 1537 eser katıldı

 

 

 

 

 

Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu dereceye giren eser sahiplerine ödülleri teslim edildi. Yarışmanın birincisi Hasan Uçar 20 bin, ikinci Emin Mengüarslan 12 bin, üçüncü Umut Can Karahasanoğlu 6 bin lira ile ödüllendirilirken; mansiyona değer görülen eser sahipleri Cengizhan Türkoğlu, Seyit Konyalı, Mehmet Çimenli 3’er bin lira ile ödüllendirildi. Özer Sanat Özel Ödülüne layık görülen eser sahipleri ise Hasan İçel, İmge İldem, Muzaffer Murat İlhan oldu.

 

 

 

 

 

Point Bornova Mira Art Gallery’de açılan “Mutluluğu Çekiyorum” konulu fotoğraf sergisine İzmir Fotoğrafçılar Odası Eğitim Müdürü Erhan Meço, jüri üyeleri, İzmir Doğalgaz yöneticileri, İzmir Doğalgaz çalışanları ile eser sahipleri ve yakınları katıldı.

 

 

 

 

 

İzmir Doğalgaz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Necdet Ulusan, "Mutluluğu Çekiyorum" fotoğraf yarışmasının sergi açılışında yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projeleriyle her yıl farklı bir konuya değinerek toplumsal ve sosyal alanlarda farkındalık yaratmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

 

 

 

Ulusan, İzmir Fotoğrafçılar Odası ve Özer Sanat ile yapılan iş birliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

 

 

 

 

İzmir Fotoğrafçılar Odası Eğitim Müdürü Erhan Meço, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, İzmir Doğalgaz iş birliğiyle 2011 yılında başlattıkları ve ulusal düzeye taşıdıkları fotoğraf yarışmasının on birincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sanata ve sanatçıya değer veren bir şirketle yıllardır keyifle bu projeyi sürdürüyoruz. Yüzlerce fotoğraf arasından seçim yapan jüri üyelerimiz seçimlerinde oldukça zorladı. Gelecek yıllarda düzenlenecek yarışmalar için şimdiden büyük bir heyecan duyuyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Serginin açılması ile birlikte, eserler büyük bir keyifle incelendi.

 

 

 

 


20.09.2024 09:30:00