Ulukent – Foça Çift Şeritli Yol Projesi Taleplerini İlettiler

Villakent Elele Derneği koordinasyonunda, bölgedeki yol sorununa yönelik önemli bir adım atıldı. Dernek, paydaşlarla iletişim kurarak ortak müracaatlar için imza topladı ve gerekli belgeleri yetkililere sundu.

 

 

Ulukent – Seyrek – Bakırçay Üniversitesi – Villakent – İzbaş (İzmir Serbest Bölgesi) - Maltepe – Gerenköy – Foça – Kozbeyli kavşağı arasındaki mevcut karayolu, İzmir’in en yoğun ve en tehlikeli yollarından biri haline geldi. 

 

 

 

 

 

Ulukent – Foça çift şeritli yol projesinin gerçekleşmesi için imza toplayan Villakent Elele Derneği koordinasyonunda Menemen Kaymakamlığı'na giden ve Kaymakam Fatih Yılmaz'a imza belgelerini talepleriyle sunan heyet, binlerce kişinin ortak isteklerini devlet katına taşımış oldu. 

 

 

 

 

 

 

Villakent Elele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Bakkal, ziyaret hakkında basın kuruluşlarına yazılı bir açıklama gönderdi. Bakkal açıklamasında, gerçekleşmesini istedikler yol projesinin, bölge halkının yaşam kalitesini artıracağına, ekonomik kalkınmaya katkıda bulunacağına ve  hepsinden önemli olarak güzergahı kullanan insanların can güvenliğini sağlayacağına inandıklarını vurguladı. 

 

 

 

 

 

"GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ"

 

 

 

 

 

Villakent Elele Derneği Başkanı Bakkal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

 

 

 

 

"19 Eylül 2024 tarihinde İzbaş yetkilisi, TPI yetkilisi ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte Karayolları 2. Bölge Müdürü Sayın Murat Gönenli’yi ziyaret ederek yolun acilen yapılması talebimizi ilettik.  Menemen Kaymakamı Sayın Fatih Yılmaz’a da çalışmalarımıza dair belgeleri takdim ettik. İlgili kurum ve makamlarla iletişimimizi sürdürerek projeye dair gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bölgemizin kalkınması için tüm paydaşlarımızın desteklerine teşekkür ederiz. Villakent Elele Derneği olarak, bu projeye olan bağlılığımızı ve toplumsal dayanışmamızı sürdüreceğiz."

 

 

 

 

 

 


20.09.2024 10:00:00