YEREL YÖNETİMLERHaber Girişi : 26 Haziran 2024 12:30

LİYAKAT’a “Mutlu” destek

LİYAKAT’a “Mutlu” destek
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, BonVivant Pasaport’ta düzenlenen gecede Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) yönetimi ile bir araya geldi. Mutlu, farklı bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi.

 

 

Kendisinin de meslek odası tecrübesi olduğunu hatırlatan Mutlu, “Sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının yaptıkları çalışmaların, çok kıymetli olduğunun farkındayım. Bunlar öyle çalışmalar ki bir belediye başkanının kolay kolay elde edemeyeceği bilgiler ile gerçekleşiyor. Bu noktada LİYAKAT da hayata geçirdiği projelerle dikkat çekiyor. Semt merkezlerimizde girişimcilik ekosistemini güçlendirecek atölyeler ile özellikle genç ve kadın girişimcilere ihtiyaç duydukları eğitimler verilecek” dedi. 

 

 

 

 

 

 

LİYAKAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Güloğlu Uğuz da Konak Belediyesi’nin yerelde girişimciliği desteklemesinin büyük bir anlamı olduğunu belirterek “Konak Belediyesi, temel hizmetler ile birlikte topluma artı değer katmanın en güzel örneğini sergiliyor. Bugün bir kenti en değerli kılan özelliklerin başında, o kentte yaşayan insanların nitelikleri, sahip oldukları girişimleri geliyor. Konak Belediyesi’ne bu desteği için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.