ÇEVRE & SAĞLIKHaber Girişi : 18 Temmuz 2024 17:42

Selçuk Belediyesi Haşere Sorununu Kabul Etti, Önlemleri Artırdı

Selçuk Belediyesi Haşere Sorununu Kabul Etti, Önlemleri Artırdı
Tarihi değerleriyle Dünya'daki önemli turizm merkezlerinden Selçuk'ta haşere sorunu zamanında önlem almayınca büyüdü. Meryem Ana ziyaretine gelen turistler de dahil Efes ziyaretçilerini sivrisinekler sokarken, Belediye önlemleri artırdığını duyurdu.
Selçuk Belediyesi Haşere Sorununu Kabul Etti, Önlemleri Artırdı

 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri haşereyle mücadelede Efes Selçuk’ta etkin çalışmalar yürütüyor.

 

 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, haşereyle mücadele kapsamında başlattıkları çalışmaları Efes Selçuk’ta da sürdürüyor.

 

 

 

 

 

 

 

Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi’nin tamamı - gidiş geliş olmak üzere - alt ve üst sokaklarında yoğun dozda hamam böceği ve diğer haşerelere yönelik ilaçlama gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

Hafta sonu da aralıksız devam eden ilaçlama çalışmaları, ilçenin tespit edilen bölgelerinde yoğunlaştırılarak sürdürüldü. Yapılan bu uygulama ile tespit edilen alanlardaki haşerelerle mücadele için titizlikle yürütülen çalışmalar devam ediyor.

 

 

 

 

Efes Selçuk Belediyesi ve Filiz Ceritoğlu Sengel Başkan'ın Basın Bürosundan yapılan açıklmaya göre, yetkililer, vatandaşların haşere şikayetlerini belediyenin ilgili birimlerine iletmelerinin yeterli olacağını belirterek, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için bu mücadelenin bir parçası olarak bu işbirliğine destek vermelerini istediler.

 

 

 

 

Sözkonusu açıklamada bu mücadelenin bir parçası olarak bahsedilen işbirliğine yurttaşların nasıl destek vereceğine dair bir detay ve ayrıntılı bilgi verilmedi.